Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Afgelopen zaterdag zijn Monique en Anuschka afgereisd naar het altijd mooie Almere voor een wedstrijd in het mastercircuit. Het was een heel drukke en lange wedstrijd, maar dat wisten we vantevoren dus daar konden we ons al op instellen...

masters

Vrijdag de 13e durfden 13 masters het aan om met elkaar te bowlen. Om 19.00 uur verzamelden we in Emmen bij een ondergronds bowlingcentrum. We starten de avond met steengrillen waar Margo en Rudi het heel gezellig hadden naast elkaar. Jos had vooral veel plezier met de gezellige ober. Daarna de TOET, zonder –jes. Heidi deed aan trendsetting want waarom zou je kiezen uit 6 ijs soorten als je ze allemaal in je bakje kunt leggen? Grote toef slagroom erop en klaar. De dames hebben ervan genoten!

Zaterdag 25-10-2014 stond de 2e masterwedstrijd op het programma. Plaats van deze happening was dit keer Emmeloord, ongeveer 1,5 uur rijden van ons dorpje Stadskanaal. Vier zwemmers gingen die dag de strijd met hun persoonlijke tijden en hun directe tegenstanders, te weten Margo, Christien, Anuschka en Erik. Om 13:30 werd er vertrokken vanuit Stadskanaal en via een parkeerplaats bij Eexterveen, waar Anuschka al stond te wachten, gingen we vol goede moed richting Emmeloord.

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы