Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Afgelopen zaterdag nam ZPC Stadskanaal met een grote ploeg deel aan de 25 meter finales in Winschoten. De wedstrijd bestond uit drie delen. Op zondag was een afvaardiging van de zwemmers in Groningen aanwezig bij de Regionale Minioren Finale in Groningen.

In het eerste deel zwom Marit Post naar drie keer goud en één keer zilver bij de meisjes 8 jaar. Suzanne Klinkenberg behaalde één gouden en één zilveren medaille bij de meisjes 9 jaar. In de categorie meisjes 10 jaar zwom Sterre- Marit Drok naar drie keer goud en één keer zilver. Danee Boelen kreeg drie bronzen medailles omgehangen. De enige heer in dit gezelschap Jesper Boets ging bij de jongens 10 jaar met vier gouden medailles naar huis.

In deel twee hebben Manon Post en Danique Spelde bij de meisjes 11 jaar respectievelijk twee en één zilveren medaille gekregen. Alinda Wezel kon met één gouden, één zilveren en één bronzen medaille bij de meisjes 12 jaar weer huiswaarts keren en Sebastiaan Bouma veroverde bij de jongens van deze leeftijd drie gouden medailles.

In het laatste deel won Jin-Tae van Gennip twee zilveren medailles bij de jongens 14 jaar. Bij de meiden 16 jaar verdiende Bernet te Velde één bronzen medaille. Bij de jongens van deze leeftijd haalde Tim Hatzmann en Doo-Hwan van Gennip allebei één gouden, twee zilveren en één bronzen medaille. Ook de dames lieten zich goed zien. Marlinde Koops won drie gouden en één zilveren medaille. Zus Jorinke won twee gouden en één zilveren medaille en Miranda Jonkman veroverde drie bronzen medailles.

Op zondag namen Marit Post, Sterre-Marit Drok, Danee Boelen, Jesper Boets, Manon Post en Sebastiaan Bouma ook nog deel aan de Minioren finale in Groningen. Hier doen de snelste kinderen van Groningen, Drenthe en Friesland aan mee. De medaillekansen waren hier te hoog gegrepen, maar er sneuvelden wel veel persoonlijke records.


Groepsfoto sessie 1


Verslag sessie 2 door Clara Wezel

Acht kinderen waren naar de Watertoren gekomen om in de tweede sessie uit te komen. Marlinde was vanmiddag ploegleider en Clara werd als begeleider geholpen door Marit Post, die in de eerste serie was uitgekomen en nu met 4 medailles rondliep. Dit motiveerde iedereen om nog meer zijn/haar best te doen. Het resultaat mocht er zijn: 4 gouden, 4 zilveren en 1 bronzen medaille en veel persoonlijke record werd verbroken.

Sebastian haalde drie maal goud op de vlinder-, de school- en de vrije slag. Bij de rugslag werd afgefloten i.v.m. een valse start; hierdoor kwam hij bij de herkansing niet zo snel weg als hij wilde: de vierde plaats.  Alinda ging naar huis met alle kleuren: goud op de schoolslag, zilver voor de rugslag en brons voor de vlinderslag. Manon ontving voor haar prestaties twee zilveren medailles: voor rug- en voor vrije slag. Danique sloot vandaag haar zwemcarrière af met een zilveren medaille voor haar vlinderslag.

Daarnaast braken Eline, Danique, Manon, Alinda en Eveline hun pr op de vlinderslag. Op de schoolslag sneuvelden de pr’s van Danique, Sanne, Esmee, Alinda en Sebastian. Na de grote pauze gingen we verder met de rugslag: Eline, Esmee en Alinda verbeterden hun pr en tenslotte op de vrije slag verbeterden Danique, Manon, Alinda, Sanne, Esmee, Sebastian en Eveline hun pr.  

We zijn trots op de inzet en prestaties van deze bikkels. Danique wensen we veel plezier in een andere tak van sport.


Verslag sessie 3 door Bernet te Velde

Op 14-06-2014 hebben we de 25 meter finale gezwommen in zwembad de Watertoren in Winschoten. Wij zijn als derde sessie, de laatste  groep gestart en we waren geloof ik met acht mensen en helaas kon Max Pathuis er niet bij zijn omdat hij ziek was. Aanwezig waren Jorinke Koops, Marlinde Koops, Miranda Jonkman, Helma Smid, Bernet te Velde, Tim Hatzmann, Doo-Hwan van Gennip en Jin-Tae van Gennip. Het was echt super gezellig met de ploegleiding (Ria Koops, Annelie Koops en Tineke Hatzmann). We hebben met z’n alleen goed gezwommen en veel medailles gewonnen. We zijn 5de  geworden in de race op de Fam. Broekman bokaal.

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы