Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Afgelopen zaterdag reisden de zwemmers af naar Delfzijl voor de 50m finale wedstrijden. De wedstrijd werd in drie sessies gezwommen. Er werden veel mooie tijden gezwommen en veel medailles werden behaald.

Verslag sessie 1 door Ineke Wilkens

Extra vroeg reisden we af naar Delfzijl i.v.m. wegafsluitingen. Maar het viel allemaal reuze mee. We starten de wedstrijd met de 50 vlinder. Sterre zwom naar het goud in een pr van dik 4 sec, Danee had haar zenuwen nog niet onder controle maar haalde toch maar even brons. Manon zwom ook dik 4 sec van haar tijd af, maar werd net 4de. Nu konden de anderen ook aan de slag met de 50 school. Marit kwam na 2 meter borst erachter dat ze school moest, helaas dis. Suzanne maakte een keerpunt met 1 hand aan de muur, helaas dis. Nou dat begon lekker. Danee ging goed en verbeterde haar tijd met 1,5 sec. Sterre helaas niet. Jesper haalde er zelfs even dik 2 sec vanaf en haalde daarmee goud. Eline en Manon zwommen net boven hun pr. Bij de 50 rug moest het maar is even beter, spraken we af. Marit begon nu gelukkig met de goede slag en zwom naar zilver. Suzanne zwom een pr en won ook zilver. Danee zwom naar het zilver en Sterre Marit naar brons in een nieuw pr van dik een sec. Eline bleef mooi bij haar pr in de buurt en Manon haalde in een klein pr ook nog even zilver. De 50 borst de laatste afstand. Marit liet iedereen achter zich zwom naar goud in een pr van bijna 2 sec. Suzanne ging ook super en zwom een pr van 0,5 sec. Danee en Sterre zwommen ook allebei een klein pr. Jesper snelde naar het goud in een pr van een sec. Eline en Manon zwommen als laatst, Manon zwom nog een klein beetje van haar tijd af.


Verslag sessie 2 door Marlinde Koops

Afgelopen zaterdag reisden 8 zwemmers af naar Delfzijl voor de tweede sessie van de 50m finale. Eveline Bleeker, Elise Bentlage, Jin-Tae van Gennip, Esmée Kloezen, Sanne Kloezen, Marten Wezel, Alinda Wezel en Max Pathuis begonnen vol goede moed aan de wedstrijd vol 50 meter afstanden waar op alle niveaus medailles te winnen.  De sfeer in het zwembad was goed en alle zwemmers hadden er zin in. Dit leidde tot vele mooie prestaties, met grote en kleinere verbeteringen van de PR’s. Ook mochten er veel medailles opgehaald worden. Zo behaalden zowel Eveline Bleeker en Elise Bentlage hun eerste medaille in wedstrijdverband!  De wedstrijd begon met de 50m vlinderslag en dit begon direct al goed met een mooi PR voor Eveline (bijna 2 seconden), een gouden medaille én een PR van 3,5 seconden voor Jin-Tae en zilver voor Max Pathuis. Daarna volgde de 50m schoolslag met een bronzen medaille voor Eveline na een mooi PR van een dikke seconde. Jin-Tae kreeg voor zijn prestatie (2 seconden PR) een zilveren medaille omgehangen. Esmée, Sanne en Elise zwommen keurig in de buurt van hun PR-tijd.  Na de grote pauze mochten dan ook eindelijk Marten en Alinda het water induiken voor de 50m rugslag. Dit leidde voor Alinda direct tot een gouden medaille, terwijl Marten voor het eerst de 40-seconden-grens doorbrak. Ook Sanne doorbrak een grens: zij zwom voor het eerst onder de 50 seconden. Daarnaast zwom Eveline een erg goede rugslag: ze zwom bijna 3 seconde onder haar beste tijd! Jin-Tae en Max waren ook goed op dreef en mochten een gouden medaille ophalen voor de rugslag.  De wedstrijd werd afgesloten met de 50m vrije slag. Deze slag werd net als de rugslag door alle zwemmers gezwommen. Esmee zwom een mooi PR van 2 seconden en Sanne zwom een PR van een seconde. Elise mocht een zilveren medaille ophalen (ook voor haar de eerste!). Ook Marten en Max haalden op deze laatste afstand nog een medaille, zij kregen beide een zilveren.  Kortom, deze wedstrijd was met vele PR’s en vele medailles een mooie afsluiting van het wedstrijdseizoen!


Verslag sessie 3 door Marlinde Koops

Op de langste dag van het jaar, gingen we via allerlei omwegen op weg naar Delfzijl. Annelie en Marlinde stonden ons daar al op te wachten, zij hadden al een sessie ploegleiden in de benen zitten. De sfeer zat er gelijk al goed, mede vanwege de succeswensen van groep 1 op ons ZPC bordje. De muziek was top en met de hulp van 3 ploegleiders op 6 zwemmers moest dit een fraaie zaterdagmiddag worden.  Het was een snelle wedstrijd met amper tijd voor de zwemmers om tussendoor adem te halen. Her en der was er een dipje, her en der een PR, maar vooral veel medailles, sommige verwacht, sommigen totaal onverwacht. Een bijzonder moment was er op de 50 meter schoolslag dames senioren. Op elk niveau had Stadskanaal een gouden medaille met dank aan Miranda, Jorinke en Marlinde.  Het uiteindelijke resultaat: Doo Hwan: 1 goud, 2 zilver, 1 brons: Tim: 2 brons; Miranda: 2 goud, 1 brons; Jorinke 2 goud, 1 zilver, 1 brons; Marlinde 4 goud en Bernet 1 goud, 1 brons.  Al met al tevreden zwemmers en ploegleiders die samen met de meegekomen ouders de afsluiting van het seizoen gingen vieren bij de Mac.  Wij wensen een ieder een fijne vakantie en tot na de zomer., namens Tineke, Annelie en Ria.

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы