Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Afgelopen weekend deden Lisanne Boets en Sterre Marit Drok mee met de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen in Dordrecht. Ze hebben hier goede tijden op de klokken gezet. Sterre deed mee op 6 afstanden. Ze was 8e op de 100 meter vlinderslag, 9e op de 800 meter vrije slag, 14e op de 400 meter vrije slag, 23e op de 200 meter wisselslag, 25e op de 200 meter vrije slag en 33e op de 100 meter vrije slag. Lisanne mocht op 4 slagen starten. Ze was 7e op de 50 meter schoolslag, 9e op de 200 meter schoolslag, 10e op de 100 meter schoolslag en 44e op de 200 meter vrije slag.

Afgelopen weekend waren 3 kinderen van ZPC Stadskanaal uitgenodigd voor de regionale miniorenfinale in Beilen op basis van hun prestaties in de voorronden. Medailles zaten er helaas net niet in maar Marit Post, Jesper Boets en Vincent Banus hebben geweldig goede tijden op de klokken gezet. Voor het deelnemen aan deze wedstrijden kregen ze van de sponsor een mooie speedo rugzak.

 

Marit Post van ZPC Stadskanaal heeft afgelopen weekend tijdens de Jaargangfinales-NK Minioren in Leiden een top 10 positie behaald. Ze zwom op de 100m rugslag 3 sec van haar persoonlijke record af en behaalde daarmee een 9e plek in het eindklassement meisjes Minioren 4.

Afgelopen weekend vond de internationale zwemwedstrijd in zwembad de Dubbelslag te Delfzijl plaats. ZPC Stadskanaal was met een grote groep zwemmers vertegenwoordigd.
Er is erg goed gezwommen door de zwemmers van ZPC Stadskanaal. Met pr’s voor bijna alle zwemmers. Uitschieters waren er voor Vincent Banus, die op de 100m rugcrawl zijn persoonlijke record verbeterde met 14 sec en Eline Haan, die een verbetering van haar eigen record liet zien van maar liefst 10 seconden op de 100m schoolslag.

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы