Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

De eerste periode: eindstand 2-3

De wedstrijd begon positief toen Iris het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte in de 33e seconde. Daarna maakte ik een doelpunt. Direct gevolgd door Martijn! Maar de tegenpartij wist na een minuut een doelpunt te maken en in de laatste drie seconden maakten ze er nog een.

De tweede periode: eindstand 2-5

De periode begon slecht met een u20 voor Stadskanaal. Daarna maakte invaller Sven een doelpunt en Sterre ook!

De derde periode: eindstand 2-7

De periode begon goed toen Martijn scoorde. Daarna maakte ik zelf ook een doelpunt.

De vierde periode: eindstand 2-12

Iris begon de 4e periode met in de 26e second al een doelpunt. Daarna maakte Stefan ook een doelpunt en Martijn, iris en Sven ook.

Verslag gemaakt door Wouter Zwiers

Op zondag 14 februari moest Z.P.C. Stadskanaal tegen De Orca poloën. In de eerste periode was de stand 4-1 door het doelpunt van Lisanne. Iedereen verdedigde erg goed en vooral de trucjes die Daphne, Jan en Rudi ons hebben geleerd. In de eerste drie periodes was het een best leuke wedstrijd. Maar na de derde periode stonden ze 8-1 voor. Waarschijnlijk vond hun coach dat niet  goed genoeg  want eerst ging Wouter eruit omdat zijn duim werd omgedraaid, en sommige kinderen vonden het niet leuk meer omdat De Orca op ze ging schelden. En dat op Valentijnsdag. De eindstand was dan ook 12-1.

Lisanne Boets

Op zaterdag 13 februari gingen we naar Dokkum om te poloën in Dokkum.

Zondagmiddag 7 februari, aan het begin van een gezellige middag vol met waterpolowedstrijden van jeugd tot en met de dames en heren stond de wedstrijd zpc Stadskanaal <15 – Middelse Skelp <15 op het programma. Vanwege deelname aan een zwemwedstrijd waren enkele vaste spelers niet aanwezig en bestond dit keer het team uit spelers van heel uiteenlopende leeftijden. Zoals de foto weergeeft was de sfeer gezellig en ontspannen en zo zijn ze ook van start gegaan.

De eerste periode werd afgesloten met 3-0 op het scorebord. Na de tweede periode stonden ze dik voor met 6-1. Hierna begonnen de friese gasten een beetje meer gas te geven en werd de uiteindelijke stand 10-6. Het was een mooie wedstrijd met veel samenspel en het publiek heeft ervan genoten.

Zondag 14 februari speelt het vaste team weer in het Pagedal om 13,15 uur tegen de koploper Orca en dit belooft een zware wedstrijd te worden. Kom dus allemaal naar de tribune om dit jonge team aan te moedigen.

 

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Zoeken

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы