Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Afgelopen zaterdag nam ZPC Stadskanaal deel aan de vijfde Minioren wedstrijd in Winschoten.

Bij de meisjes 10/11 jaar zwommen Manon Post en Danique Spelde allebei anderhalve seconde van hun tijd af op de 100 meter schoolslag. Op de 100 meter vrije slag en de 100 meter rugslag zwommen deze meiden respectievelijk 2 keer 3 seconden en 2 keer 2 seconden van hun tijd af. Eline Pathuis deed haar best, maar zat helaas net boven haar tijden.

Jesper Boets zwom bij de jongens tot 10 jaar een keurige 100 meter vrije slag en 3 seconden onder zijn tijd. Hij werd hiermee derde. Bij de meiden in deze leeftijdscategorie zwom Danee Boelen 4 seconden sneller op de 100 meter schoolslag. Sterre-Marit Drok haalde er anderhalve seconde af en dit leverde haar een eerste plaats op. Op de 50 meter vlinderslag werden de dames 3e en 2e.

Jin-Tae van Gennip zwom bij de jongens 12/13 jaar maar liefst 16 seconden van zijn 200 wissel tijd af, maar werd helaas gediskwalificeerd door een foutief keerpunt. Op de 200 meter schoolslag liet hij zien dat hij goed op dreef was door 6 seconden van zijn tijd af te halen. Bij de meiden zwom Lisanne Boets een volle seconde van de 200 meter wisselslag en de 200 meter schoolslag af.

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы