Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Vrijdag 10 juni gingen maar liefst 23 zpc-ers mee lasergamen bij het pagecentrum. Er werden 4 potjes van ongeveer 10 minuten gespeeld. Het leverde veel gezelligheid en rode hoofden op. De activiteit werd afgesloten met een kampvuur waar we ons het drinken en de chippies heerlijk lieten smaken. De vraag van de kids ‘gaan we volgend jaar weer?’ zei genoeg.

Op zaterdagochtend 26 maart waren er weer veel eieren verstopt. Om 10 uur was iedereen aanwezig en werden de kinderen in 2 teams verdeeld.

Het viel soms niet mee om alle eieren te vinden er waren grote eieren en kleinere eieren. Het viel soms niet mee om de verstopte eieren te vinden.  Sommige eieren waren ook spontaan verdwenen of meegenomen door langslopende mensen met dieren.

Nadat iedereen uitgezocht was hebben we nog wat gedronken in de Brouken. Natuurlijk waren we benieuwd hoeveel eieren iedereen had gevonden. In groep 1 had Marit de meeste eieren namelijk 30! En bij groep 2 had Eline gewonnen met 19 eieren.

Het was een gezellige morgen en hopelijk zien we volgend jaar iedereen weer!

Eindelijk was het zo ver, het ZPC kamp! Dit jaar was Horstmannsbos te Gasselte de locatie voor het kamp.

Op vrijdagavond 13 februari was het weer tijd voor romantiek voor de leden van zpc. Er kwamen elf kinderen gezellig met ons Valentijn-bingoën.

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Zoeken

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы