Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Eindelijk was het zo ver, het ZPC kamp! Dit jaar was Horstmannsbos te Gasselte de locatie voor het kamp.

Op vrijdag vanaf 16:00 kwamen de eerste logés aan op de camping. De bagage werd keurig naar de plaats van bestemming gebracht met een bolderkar door Eline H en Vincent. Dat scheelde een hoop gesleep. Er was een blokhut voor de heren en een voor de dames. De kleineren hadden een eigen hut.

Vrijdagavond stond er macaroni op het menu gevolgd door het smokkelspel. Helaas mocht er geen kampvuur gemaakt worden ivm brandgevaar.De laatsten gingen pas rond 01:30 richting blokhut.

Na een korte  en zeer koude nacht was er een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt vond het grote chaos spel plaats. Hierbij moesten de kinderen opdrachten zoeken en uitvoeren voor de ‘jury’. Hilariteit alom. Er vonden dansjes plaats, scène uit GTST, doe zo veel mogelijk kleding aan bij een van je groep. En er werd een levende piramide gebouwd. Het was alleen jammer dat een deel van de opdrachten door een onbekend iemand werden weggehaald. Zo konden niet alle opdrachten uitgevoerd worden. Maar ondanks dat was het reuze gezellig. Na dit spel was het tijd voor de lunch; broodje hamburger met soep. Dat was smullen.

In de middag werd het spel steen, papier, schaar, gespeeld. Gevolgd door schipper, schipper mag ik overvaren……Daarna gingen we BBQ-en. Helaas moesten we binnen zitten vanwege de regen, maar het was er niet minder gezellig om. Na de BBQ werden er luchtballonnen opgelaten. Nu maar hopen dat ze ver komen en we bericht terug krijgen. En welke ballon het verste komt natuurlijk….dat is nog even afwachten.

Er waren nog allerlei plannen voor de avond, maar de meeste kinderen waren al moe aan het worden. Een aantal hebben nog aanplak verstoppertje gespeeld in het bos terwijl de jongsten zich gingen verkleden in hun zelf meegenomen creaties. Gelukkig bleek  er ‘s avonds een kampvuur te zijn en mochten we daarbij aanschuiven. Eindelijk hadden we een beetje warmte. En marsmallows en een broodje bakken mocht hierbij niet ontbreken.

Al met al lagen we eerder in bed dan de avond ervoor. Dat was maar goed ook want zondag was het vroeg op voor het ontbijt. Sommigen moesten zelfs wakker worden gemaakt. Na het ontbijt was het tassen inpakken en deze in de auto zetten. Door het bos heen zijn we naar  Drouwenerzand gewandeld, waar iedereen zich uitstekend heeft vermaakt in de attracties tot de ouders rond 14.00 uur weer voor de poort stonden om de kinderen mee naar huis te nemen. De activiteiten commissie is toen nog gaan schoonmaken. Nadat dit gebeurt was, was ook voor hen het kamp ten einde.

Kortom, het was een koude en soms natte bedoening maar vooral een reuze gezellig ZPC kamp!! Tot de volgende keer!

Alle foto's staan hier: https://www.flickr.com/photos/fotoszpcstadskanaal/albums/72157668207942142

Groetjes,

 de Activiteitencommissie. 

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Zoeken

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы