Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

Iedereen die in het bezit is van het A en B diploma kan lid worden van de afdeling Recreatie zwemmen en kan twee keer per week een half uur zwemmen. Zwemmen is niet alleen bij uitstek een sport om je conditie mee te onderhouden of op te bouwen, maar bovenal een veilige sport. De kans op blessures bij zwemmen is minimaal.

De trainingen worden verzorgd door een vaste groep trainers. Ze zijn enthousiast en goed toegerust om gevarieerde trainingen te verzorgen. Er is aandacht voor de techniek en conditie. Er wordt geoefend op specifieke zwemslagen en aan het eind van de periode kan je een diploma halen. De trainers bepalen de baanindeling. Zij houden rekening met leeftijd en kunnen. Het plezier krijgen en houden in zwemmen is het belangrijkst!

Aangezien de trainingen van tevoren worden bedacht en op papier worden gezet is het vervelend als er mensen te laat komen. Zorg dus dat je vijf minuten voor het begin van de training in badkleding klaar staat. Probeer vaak en regelmatig te komen trainen. Ben je verhinderd meldt dit dan vroegtijdig bij de trainers coördinator.

Een paar keer per jaar is er gelegenheid om deel te nemen aan een wedstrijd (niet verplicht). Deelnemers moeten 6 jaar zijn en minimaal 1 jaar lid zijn van de club. De uitnodigingen worden bij voorkeur per e-mail verstuurd, maar is dat niet mogelijk dan wordt de uitnodiging tijdens de training uitgereikt.

kader de jonge sport

kader calibris

kader speedo

Zoeken

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы