Подвесные унитазы - Интернет магазин
игры на дисках- гитара

De opbouw van ZPC Stadskanaal kent een structuur met groepsindelingen. Een lid word ingedeeld in een groep naar leeftijd, niveau en aantal keren dat het lid per week training geniet. Binnen de ZPC Stadskanaal kennen we meerdere afdelingen. We hebben recreatieve zwemmers, wedstrijd zwemmers, masters, trimmers en waterpolo leden. Ook doet een beperkt aantal leden aan open water zwemmen.

De contributie bestaat verder uit een deel bondskosten, het bondslidmaatschap, dit word ieder jaar aangepast en ieder jaar aan het begin van het kalenderjaar met de contributie geïnd of bij de eerste contributie inning na aanvang lidmaatschap. De hoogte van de bondsbijdrage kent een aantal varianten, de hoogte en de varianten zijn terug te vinden op de website van de KNZB.

De contributie wordt in 10 termijnen in rekening gebracht en bij voorkeur via automatische incasso. Het lidmaatschap kan schriftelijk per brief of per e-mail worden opgezegd. De opzegging dient ontvangen te zijn vóór 1 april (het lidmaatschap loopt dan tot 30 april), vóór 1 augustus (het lidmaatschap loopt dan tot en met 31 augustus) en vóór 1 december (het lidmaatschap loopt dan tot en met 31 december) van elk jaar


Uitzonderingen op de contributietabel zijn mogelijk, echter alleen in overleg met de penningmeester. Contributie kan worden overgemaakt op IBAN rekeningnummer NL15 INGB 000 3892069 t.n.v. Zwem-  en Poloclub Stadskanaal o.v.v. naam en contributie periode. Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Гантели и штанги. Купить гантели и штанги
Детские спортивные костюмы